Knækbrød med Pinto bønner

    1 Bradepande

    • 3 dl godt kogte pinto bønner (alle bønner kan bruges)
    • 1 dl mild olivenolie
    • 1 dl vand
    • 1 dl kikærtemel
    • 1 dl quinoa rå fra posen (alle slags kan bruges)
    • 1 dl sesam
    • 1 dl solsikke

    Mos bønnerne i foodprocessoren med vand og olie. Tilsæt de øvrige ingredienser.
    Smør dejen ud i mellem to stykker bagepapir med hænderne. Den skal være lidt tyk.
    Skær dejen i lange baner, så er den lige til at knække i stykker når den er bagt.
    Bag knækbrødet ved 165 grader i 25-30 min. til det er lysebrunt og sprødt.

    – Gode til mellemmåltider.
    – De er fulde af god energi, protein og fiber.

    De kan nemt gå i stykker da der ikke er gluten i.
    Halvdelen af kikærtemelet kan erstattes af almindeligt hvedemel.

    Opskrifterne er udviklet af Maya Gry og Ulrik Bing – GladMadMaya, Kontikibar og Færgen Ellen.

    Start typing and press Enter to search