MÆRKESAGER

Jeg har udvalgt 3 fokusområder, hvor jeg vil gøre en forskel.

Mere motorvej. Hurtigere tog.

Sjælland har gennem mange år være det den mest pendlende region i Danmark. I gennemsnit kører sjællænderne uden for København 62 kilometer dagligt for at komme på arbejde.

Adgangsvejene mod København er udbygget, imidlertid er vejnettet på tværs af Sjælland ikke infrastruktur af høj standard. Det er almindelig kendt, at det er god infrastruktur, der skaber vækst. Et godt vejnet er afgørende, når virksomhederne skal tiltrække dygtige medarbejdere og levere varer til kunder i både ind- og udland.
Læs mere her

Færre afgifter.

Arveafgiften
Du har allerede betalt skat af din indkomst og moms af dit forbrug. Når du dør, og din familie skal arve det, der er tilbage af din formue, er det derfor ikke rimeligt, at de skal betale arveafgift. Den skal afskaffes med tiden. I første omgang skal fradraget hæves fra 289.000 kroner, så det kan motivere til at spare op og klare sig selv uden at blive straffet.

Registreringsafgiften
Den første nedsættelse af registreringsafgiften slog slet ikke det hul i statskassen, som kritikere af afgiftssænkningen spåede – tværtimod steg indtægten.
Læs mere her

Mere frihed til skolerne

Folkeskolereformen har sat nogle meget stramme regler for at drive skole. Som formand for bestyrelsen i den lokale skole, er det tydeligt at der er behov for, at den enkelte skole får mere frihed til selv at sammensætte hverdagen og rammerne for undervisningen.
Læs mere her

MERE ERFARING. MINDRE UNIVERSITET.

Akademikerne har et klart flertal i Folketinget. Mindst 100 medlemmer har ifølge Ugebrevet A4 titel af cand.polit., cand.jur. eller er i gang med at tage en akademisk uddannelse …
Folketinget er fyldt med veluddannede mennesker, mange uden tilstrækkelig praktisk erfaring. Burde de folkevalgte ikke afspejle befolkningen bedre? Der er brug for mere erhvervserfaring på Christiansborg.
der er brug for mere erhvervserfaring


Læserbreve og Presseklip

Indlæg

Ny kandidat til Sjællands Storkreds

Liberal Alliance Sjællands Storkreds har valgt John Axelsen som kandidat til det kommende folketingsvalg. 8 kandidater er valgt for Liberal Alliance til landets største storkreds. Med en placering som nummer fire på listen, er det Læs mere…