International fødevare-
producent med speciale i økologiske fødevarer

Vor forretningsfilosofi har siden 2001 været at producere og pakke fødevarer af høj kvalitet, til gavn for alle forbrugere i EU. Det seneste årti har vi især udviklet vort økologiske sortiment, og i dag er vi i stand til at tilbyde vore kunder en bred vifte af sikre økologiske produkter, som både er forarbejdet og pakket i Danmark, efter danske standarder og normer.

Produkter

Simply Organics Quickris mix er udviklet på overskudsknækris der er blevet blandet med lækre frø, for at give en ekstra god smag og indbydende udseende. Knækris betragtes ofte som et overskudsprodukt der ikke kan sælges til forbrugeren. Det mener vi er madspild – knækris er et produkt efter mølning af fx Basmatiris. Under en mølning er der nogle af risene der knækker, deraf knækris. Quickris mix kræver en lidt kortere kogetid end almindelige ris, så der er mere tid til familien.

Produktion og faciliteter

NFP’s økologiske produkter er dyrket i hele verden efter gældende regler for økologi, og i henhold til både danske og EU regler for produktion og import af økologiske fødevarer.

Start typing and press Enter to search